Ana Sayfa > Bloglar > Renault Yetkili Servis

Renault Yetkili Servis

 Araçlarınız için, belirli aralıklarla en iyi performansı göstermesi, güvenlik ve konfor açısından olumlu etkiyi bırakması adına, bakım işlemleri yaptırılmalıdır. Bakım işlemleri periyodik aralıklarla ve arıza kaza gibi durumlar söz konusu olduğunda yaptırılır.


Bakım işlemleri aracınızın markasına göre, markaya ait yetkili bayiler tarafından yaptırılabilmektedir. Bunun yanı sıra özel yetkili servislerde de aracınızın bakım işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Fakat daha avantajlı ve garantili olarak işlemleriniz yetkili servislerde yaptırılması öneriler içindedir. Yetkili servislerde %100 orijinal yedek parçalar bulunmakta ve işlemleriniz için orijinal yedek parçalar kullanılmaktadır.  Renault markasına ait, bakımlarınızı Renault yetkili servislerde yaptırabilirsiniz. Yetkili servilerde aracınızın çeşitli bölümlerine özel,   birçok işlem yapılmaktadır.  Kaporta, boya, cam, yağ değişimi, sıvı takviyesi, akü kontrolü, akü uygunluk testi, amortisör, frenlerin bakımı, klima bakımı ve bunlar gibi birçok işlem bulunmaktadır. Renault standartlarına uygun olarak, özel ekipmanlar ile Renault marka aracınızın bakım işlemleri garantili ve güvenilir bir şekilde yapılmaktadır.


Renault yetkili servisler bulunduğunuz konuma veya ulaşım sağlayabileceğiniz çeşitli konumlarda yer almaktadır. Renault yetkili servis Ankara şehrinde bulunabildiği gibi farklı şehirlerde de yer almaktadır. Renault yetkili servis Ankara gereksinimleriniz için Akbak Renault Plaza, Renault yetkili servis listesinde ilk sıralarda gelmektedir. Sunmuş olduğu işlemler,  garantili ve iletişim konusunda ki şeffaflığı ile tercih sebebi olan servisler arasındadır. Uzman kadrosu ile uzun yıllardır çalışmalarını sürdüren Akbak Renault Plaza, bakım onarım işlemleri için uygun olan kaliteli çözümler sunmaktadır. Serviste yapılan işlemlerde; teslimat için verilen süreçte, sizler tarafından onaylanan ödeme miktarı sonrasında teslimat yapılmaktadır. Onayınız olmadığı zaman, araçlarınıza yapılan işlemler için, herhangi bir ücret alınmamaktadır. Yapılan işlemlerde garanti verilmektedir. Araçlarınız serviste bakım halindeyken, araç kullanım ihtiyaçlarınız için tarafınıza araç tahsis edilmekte aracınızın bakım sürecindeyken mağdur olmanızın önüne geçilmektedir.  Servis kampanyaları sayesinde fiyatlarda indirim avantajları da bulunmaktadır.


Akbak Renault Plaza’da, belirtilmiş olan bütün avantajların yanı sıra bakım işleminiz devam ettiği süre içinde, Plaza’da beklemeyi tercih ederseniz, müşteriler için hazırlanmış özel alanlarda bekleme sürecinizi gerçekleştirebilir, TV seyredebilir veya kablosuz internet hizmetinden yararlanabilirsiniz.


Farklı avantajlarına ve kolaylıklarına yer verdiğimiz Akbak Renault Plaza, Renault yetkili servisine araçlarınızı emanet edebilir ve sıfır araç satışları için ziyarette bulunabilirsiniz.

×

Bu sitede çerezler kullanılır. Siteyi kullanmaya devam ederseniz, çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz. Daha fazla bilgi için tıklayınız.